Piepjong en een karrenvracht aan ervaring: het lijkt een paradox, maar Window Project combineert beide kenmerken wel degelijk op een doordachte manier.

Ben je architect, aannemer, bouwpromotor of schrijnwerker? Windowproject is jouw totaalpartner
voor eender welk industrieel bouwproject. Met een nauwe samenwerking in de voorbereidingsfase
over het opmeten naar de finale oplevering. Binnen scope en op tijd! Met het oog voor de kleinste
details omdat perfectie nu eenmaal onze stijl is. Aangeven dat er voorliefde is voor complexe projecten.
Window Project specialiseert zich sinds 2011 in de productie en plaatsing van aluminium ramen en deuren. Zowel schrijnwerkers, aannemingsbedrijven, promotoren als architecten genieten van een uiterst professionele bediening.
Het groeipotentieel van Window Project is enorm, maar kwaliteit staat voorop.
Daarom hebben wij de intentie om niet de grootste, maar wel de beste te willen zijn. Complexe constructies beschouwen we als een opportuniteit om onze stielkennis verder aan te scherpen. Dankzij de geloofwaardigheid die we op een vrij korte termijn al wisten te vergaren, slaagden we erin een unieke referentielijst op te bouwen.

KRUISBESTUIVING TUSSEN MENSELIJK EN MACHINAAL KAPITAAL

De kruisbestuiving tussen menselijk en machinaal kapitaal maakt het mogelijk om aluminium ramen, deuren en gevelconstructies van topkwaliteit te fabriceren. Die producten vormen de basis om totaalprojecten te realiseren met een oerdegelijke service.

DUURZAAMHEID ALS CRUCIALE PIJLER

In het kader van duurzaamheid, worden ook aan ramen en deuren almaar hogere eisen gesteld. Onze ramen en deuren beantwoorden ook uitstekend aan de normen inzake thermische waarden en luchtdicht bouwen.Ook in de toekomst zullen we ons verder blijven concentreren op deze cruciale pijlers van passiefbouw.

BETROUWBARE PARTNER IN TOTAALPROJECTEN

Ook voor totaalprojecten staan we klaar als betrouwbare partner. Op simpel verzoek staat het ervaren team in voor het volledige plaatje: van opmeten en productie tot aanleveren en plaatsing. Alles gebeurt met oog voor het kleinste detail.
Heb je een vraag over de ramen van uw bouwproject?
Neem contact met ons op voor een gesprek!
EEN GOED GESPREK

Meer weten over onze zusterbedrijven?

playpausearrow-uparrow-down